Våre prosjektledere og ingeniører bidrar til å finne løsninger på bedriftens pakkebehov både for dagens og morgendagens situasjon.

Vi leverer pakkeløsninger for både F-pak og D-pak og integrerer disse i komplette produksjonslinjer.
D-pak løsninger leveres har leverer vi samarbeid med Stora Enso Packaging. I samarbeid med markedsledende ILAPAK leverer DYNATEC flowpackmaskiner til alle industrier. I tillegg utfører vi service og vedlikehold på alle maskinene, hvilket gir våre kunder en langsiktig og trygg samarbeidspartner. Fra den pakkemaskinprodusenten Veripack leverer vi løsninger med dyptrekker eller topp forsegler.


I samarbeid med markedsledende ILAPAK leverer DYNATEC flowpackmaskiner til alle industrier. I tillegg utfører vi service og vedlikehold på alle maskinene, hvilket gir våre kunder en langsiktig og trygg samarbeidspartner

Fra Veripack leverer vi løsninger med dyptrekker eller topp forsegler. Dyptrekkere produserer emballasje fra under- og overfilm. Forpakninger forsegles med vakuum, MAP eller «skin». Passer perfekt for emballasje til fersk og bearbeidet kjøtt, oster, fersk pasta, sandwicher, fisk, brød og bakervarer. Toppforseglere forsegler prefabrikkerte skåler. Kan forsegles med kun toppforsegling, med vakuum eller MAP og Skin.
Skåler kan benyttes til pakking av for eksempel fersk og bearbeidet kjøtt, ost, fersk pasta, sandwicher, fisk, mm.

Les mer
Vi skreddersyr pakkelinjer for alle behovTore Enes
Ta kontakt for mer info om dette anlegget :
Pakking
Jeg vil kontaktes :

Kurt Pedersen

Mob: +47 48 23 65 62

kurt.pedersen@dynatec.no

Salgssjef

Thorleif Schirmer

Mob: +47 91 85 40 33

thorleif.schirmer@dynatec.no

Selger