Gründer og daglig leder Torben Dam Karup i Kanelsnurren er strålende fornøyd med resultatet

Gründer og daglig leder Torben Dam Karup i Kanelsnurren, et av Norges fremste håndverksbakeri, har en filosofi; For å få det beste resultatet trenger man det beste utstyret. Man kan trygt si at Kanelsnurren har lykkes med den filosofien når man smaker bakervarene deres.

Da Kanelsnurrens filosofi og ønsker ble forelagt Dynatec tok det ikke lang tid før de tok turen til Tyskland for å se løsninger og kvalitetsforskjellen på produkter hevet i IceCool raskeskap og stekt i Heuft thermo-olje ovn med steinplater i.
Etter turen hadde Torben Dam Karup klare forventninger til hvordan han ville ha bakeriet sitt. Dynatec sin konstruksjon og tegneavdeling sørget for et utkast på et topp moderne og strømlinjeformet bakeri tilpasset Karups ønsker helt ned i minste detalj. I tillegg til kvalitet var effektivitet og miljøhensyn i fokus. Se bare på utstyret fra IceCool hvor all kjøling for et stort fryserom, et stort kjølerom og 5 raskeskap blir gjort med miljøvennlig CO2 gass. Det geniale med IceCool utstyret er at de er gjennomgående med dør i hver ende. Med riktig oppsett da sparer man tid.

Etter raskeskapene står 4 Heuft thermo-olje ovner med uttagbare steintraller for steinovnsbaking og tralleovnsbaking med stillestående varme. I harmoni med Heuft ovnene er det satt inn en semiautomatisk Concord, som laster og tømmer en hel ovn på en gang. For å få enda bedre effektivitet ble det investert i en Boyens Back Glaze maskin til automatisk påføring av bl.a. eggestrykelse på hvetebakst.
Samtidig ble 2 store Hobart Hette vaskemaskiner med automatisk løft og 2 sett kurver hver for supereffektiv vask av bakerutstyr.

Når dagen er ferdig og han skal pusse plater, sender han disse gjennom sin Putz Tubur plateskraper med lavt støynivå og høy effektivitet.

Kanelsnurrens nye bakeri har sørget for en arbeidsbesparelse på hele 4 timer hver dag! Med det nye utstyret og layout har bakeriet blitt mer effektivt og bakevarene leveres med jevnere og høyere kvalitet. De er merkbare endringer for et bakeri.

Les mer
For å få det beste resultatet trenger man det beste utstyretGründer og daglig leder Torben Dam Karup i Kanelsnurren
Ta kontakt for mer info om dette anlegget :
Vegar Pedersen
vegar.pedersen@dynatec.no
Jeg vil kontaktes :

Vegar Pedersen

Mob: +47 90 87 60 96

vegar.pedersen@dynatec.no

Service/deler