Ståposer til revet ost

I kamp om hyllemeter og eksponering er det nå en klar økende trend for ståposer innen matindustrien, nå også innen ostebransjen.

Ost får du i alle mulige varianter, blokker, skivet, revet, malt, harde, myke, bløte m.m. Likheten for pakking av de forskjellige ostevariantene er meget høye krav til hygiene.
I den krevende ostemballeringsindustrien sikrer ILAPAKs ekstremt hygieniske maskiner eksepsjonelt pålitelige og hermetiske tette sveiser uten å gå på kompromiss med høy pakkeytelse. Vi tilbyr det bredeste spekteret av innovative åpne/lukke systemer på markedet. Slik kan produktene dine være mer forbrukervennlige og skille seg ut i butikkhylla.
Ilapak har en ny type posepakker som kan skifte sømløst mellom filmer og formater, enten LDPE-pillow bag eller laminerte PET/PE-poser. Pakker du flere varianter er den nye type Vegatronic perfekt.

ILAPAKs mangeårige erfaring med ostindustrien har gitt vårt team av spesialister kompetansen til å tilby en rekke pålitelige, fleksible og innovative emballasjemaskiner og automatiske linjer designet med osteprodusenters behov i tankene.

Forskjellige pakkeløsninger for ost

Pakking av osteblokker

Les mer
Ilapak posepakkere kan skifte sømløst mellom filmer og formaterTore Enes
Ta kontakt for mer info om dette anlegget :
Kurt Pedersen
kurt.pedersen@dynatec.no
Jeg vil kontaktes :

Kurt Pedersen

Mob: +47 48 23 65 62

kurt.pedersen@dynatec.no

Salgssjef