Genial og enkel stramming av hygienebåndet

Vi har over 25 års erfaring med utvikling av transportører til alle formål, det være seg palletransport, transport av F-pakk, D-pakk eller nedvaskbare løsninger for transport av uemballerte produkter.

Dynatec har agentur på og bygger selv amerikanske SpanTech’s “The Designer System”, et genialt modulbasert hygienisk transportsystem med mange muligheter.
Transportsystemet er det eneste modul-båndsystemet som er designet for å passe sammen som en integrert del.

Hygienebaner
Dynatec egenutviklede hygienetransportører er spesielt utviklet for uembalerte råvarer innen matindustrien med spesielle krav til hygiene og renhet.

Våre transportører er tilpasset både TPE plastbånd og modulbaserte bånd og er dermed meget fleksible for tilpassing til ditt behov. Uten skjulte flater og i rustfri utførelse er den solide transportøren meget enkel å holde ren.

Vi har standardisert hygienetransportørene for at de skal være prisgunstig både i innkjøp og drift. Åpne flater og god tilgang under bånd gjør at rengjøringen går som en lek uten fare for skitt og bakterier skal få grobunn. Våre bånd kan enkelt tas av uten verktøy noe som gir et minimum av nedetid ved generelt vedlikehold og service.

Dynatec transportør med Volta bånd

Dynatec hygienetransportør med voltabånd er noe av det ypperste du kan benytte innen transport av uembalerte råvarer med spesielle krav til renhet.

Dynatec transportør med homogent Volta bånd er utviklet av kun FDA godkjente materialer og er av de mest støysvake på markedet. Transportøren er festet kun på en side og har verktøyløs avtaging av bånd, noe som gjør både rengjøring, service og vedlikehold meget enkelt. Det er minimalt av horisontale flater for avrenning av vann. Båndet tåler både frosne og varme produkter fra -20°C til 75°C!

Dynatec hygienetransportør med SpanTech modulbånd
Hygienebanen er en meget fleksibel transportør som innfrir de høyeste krav til renhet. Den fleksible transportøren er bygget i kun FDA godkjente materialer.

Les mer
Vi har standardisert hygienetransportørene for at de skal være prisgunstig både i innkjøp og driftKurt Pedersen
Ta kontakt for mer info om dette anlegget :
Kurt Pedersen
kurt.pedersen@dynatec.no
Jeg vil kontaktes :

Kurt Pedersen

Mob: +47 48 23 65 62

kurt.pedersen@dynatec.no

Salgssjef