MultiWasher er en høyytelses industriell vaskemaskin utviklet av Somengil. Se før og etter bilder av bakervogn som har blitt vasket i MultiWasher.

En oppvaskmaskin som tar industriell rengjøring til nye høyder!

MultiWasher er en høyytelses industriell vaskemaskin utviklet av Somengil. Den er designet for de mest krevende oppgavene der vaskekvalitet, økonomi og maskinytelse er avgjørende suksessfaktorer for din virksomhet.

Uansett hva du vil vaske, kan MultiWash gjøre det. Fra bakevogner, gryter, maskindeler, handlevogner, handlekurver, plastpaller, slagringer m.m. bare fantasien setter grenser. Den største modellen har en innvendig dimensjon på 1200x1200x1980mm og med spesiallagde traller for dine formål vil du klare selv de mest krevende oppvaskoppgavene.

Med mer enn 2000 installasjoner i 30 land over hele verden, er det mange referanser til vaskekraften til Somengil oppvaskmaskiner. Den siste installasjonen på Urshultsbagarn tok 10 uker fra bestilling til fullført installasjon. Nysgjerrig på resultatet? Se på disse før- og etterbildene eller kontakt oss så avtaler vi en demonstrasjon.

 

Hvorfor Somengil MultiWasher?

• Spar penger med redusert energiforbruk + lavere bruk av vann og vaskemiddel + mindre vedlikehold

• Spar vann. MultiWasher bruker 2/3 mindre vann enn andre tilsvarende industrielle vaskeløsninger.

• Spar vaskemiddel. Trenger 70 % mindre vaskemiddel for en perfekt vask og er helt miljøvennlig.

• Spar plass og arbeidskraft. Designet for å ta minst mulig plass og samtidig skape et større og bedre arbeidsområde.

 

Les mer om Somegil på deres nettside: somengil.com/en/

 

Bilde av hele vognen etter 5 minutters vask, samt detaljerte bilder av denne vognen før og etter vask. Vogner ikke vasket og vasket i 5 min.

 

Før vask: Bunn av vogn. Etter 5 min vask: Bunn av vogn

 

Før vask: Side av vogn. Etter 5 min vask: Side av vogn.

 

Her vises før og etter en innledende 5 min vask av vogn for baking. Disse trallene kan rengjøres enda mer med flere gjentatte vask eller lengre programmer for de første vaskene.

Les mer
Uansett hva du vil vaske, kan MultiWash gjøre det.Thorleif Schirmer
Ta kontakt for mer info om dette anlegget :
Thorleif Schirmer
thorleif.schirmer@dynatec.no
Jeg vil kontaktes :