DYNATEC har siden 1987 arbeidet med små og store bakerier over hele Norden. Som totalleverandør, tilbyr vi løsninger tilpasset den enkelte bedrifts behov og muligheter.
Tradisjonelle kjevlelinjer har i hovedsak utviklet seg i samme retning siden 1970-tallet og blitt ganske like på design og funksjon. Den nye kjevlelinjen bygger på helt åpen ramme av 15 mm eloksert aluminium uten lukkede hulrom i rammekonstruksjonen.
Dynatec har utviklet og produsert dekorlinjer for både tverrgående og langsgående produksjon i over 25 år
Valg av rett doseringsløsning bør tas på et bredt grunnlag. Bedre produktkvalitet og økt produksjonskapasitet, er bare noen av resultatene som oppnås.
Skillet mellom en god og en dårlig planlagt fabrikk kan være skillet mellom en god og en dårlig økonomi. Med produktet i fokus finner vi en fremtidsrettet løsning i samarbeid med kunden.
Uansett hvilke produkter du skal bake er type traller, plater og former vesentlig for et godt resultat.
Dynatec leverer alle typer elteprinsipper, spiral, dobbel spiral, Twin Arm og «Artofix».
Våre spesialutviklede ovner for lompe, lefse og flatbrød tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov.
Om det er tradisjonelle bake- og konditorvarer eller spesialvarer som f.eks. lompe-, lefse- og tortillaproduksjon er produksjonsutstyr en viktig del for å oppnå beste kvalitet på produktene.
Dynatec har utviklet en ny robot som tømmer brødformene og separerer brødene før den plasserer de i riktig avstand på transportbåndet for pakking.
Etter at Terje Lien i Rørosbaker’n fant sin mors håndskrevne oppskriftsbok bestemte han seg for å starte bakeri. Fokus har alltid vært å bevare kvaliteten på produktene av over 100 år gamle tradisjonsrike oppskrifter. Derfor var det ingen overraskelse at Terje Lien var kompromissløs når det skulle investeres i ny produksjonslinje til Rørosbaker’n sitt nye hypermoderne bakeri som stod ferdig juni 2014. Kvaliteten på produktene skulle være den samme som den har vært i over 100 år.
3.960.000 kransekakeringer fordelt på 220.000 kransekaker triller ut av Kransekakebakeren AS sitt lokale i Askim i år, og med det kan eier Arild Christoffersen med rette kalles “Ringenes Herre”
“Me skulle hatt noko slags system slik at me kunne stelle trallun burtpå der og brøe kjem ut nepå der.” Slik var forespørselen fra Gol Bakeri og Konditori AS på det som skulle vise seg å være verdens første High Speed formtømmer for brød.
Mob: +47 91 85 40 33
thorleif.schirmer@dynatec.no
Selger
Mob: +47 90 87 60 96
vegar.pedersen@dynatec.no
Service/deler
Mob: +47 95 22 18 77
henning.solberg@dynatec.no
Daglig leder
Mob: +47 90 18 40 18
Josef.filtvedt@dynatec.no
Utvikler/Selger